Profil Penulis

Dengan Mengucap Puji Syukur ke Hadirat Allah swt, karena berkat rahmat dan hidayah Nya sehingga dapat terciptanya web blog tentang Desa Watulawang ini. Yang tentunya masih banyak kekurangan di setiap aspek, dan jauh dari sempurna, untuk itu kritik dan saran siap kami terima, dan di anjurkan untuk memberi masukan tentang web blog ini  bagi yang sudah sempat membukanya.

Adalah saya sebagai Administrator,

Nama  Lengkap      : Rasiwan

Nama Panggilan     : Gowan, Gareng cilik, wawan

Alamat                   : Kp. Sawah Baru RT.06/09 Rawa Badak Utara, kec. Koja, Jak-Ut.

Kewarga negaraan  : Indonesia

Status Perkawinan  : Single ( untuk saat ini )

Telepone Rumah     : 021 – 43924532

Hand Phone            :  0812 84119988, 0878 88543338

Alamat Email          :  wawan_rg@yahoo.com, wawan_kebumen@yahoo.co.uk, ramawijaya88@gmail.com

Website                  : http://gareng88.multiply.com , https://gareng88.wordpress.com

Face Book            :  Rama Wijaya

98 responses

14 10 2008
Gareng Cilik

maap, potonya gak cakep, heheheheh

22 10 2008
Wasim Pengaringan

ngga cakep sing penting ngganteng mas, oh ya rikas siki kuliah pa wis kerja, nek wis kerja aq melu deh….

22 10 2008
Gareng Cilik

hehheheheh, cakep be ora apa maning ngganteng…….
aku kerja kie ethok2 e, ya trima dadi kuli lahh
rika nang ndi kiye yah, apa wasim alumni SMP N 2 pjg, angkatan pertama yahh, kayane tau weruh loo, mandan ganteng,😀

7 11 2008
NAUFAL

Fotone tua gitu kok ganteng. Isih ganteng aku lah. Hehe.

Apapun, bocah Watulawang so kreatip. Tek sarankan goleta prawan Peniron ben cedek karo aku.. Kang Wasim juga nek ora wani tek goletna.

7 11 2008
Gareng Cilik

😀
jane ya matur nuwun banget angger rika gelem ngoletna,🙂 tapi Peniron kan wis mandan mambu kota, nek wong nesa kaya aku ya wis ora kanggo mbok,🙂, cah nggunung sing bisane macul karo mikul,🙂
**** nek ana inpo sing esih legan, boleh juga hehehehhe

18 11 2008
rio

gareng ngga cakep, kata orang
gareng ngga ganteng, kata orang
tapi menurutku kamu macho….

18 11 2008
NAUFAL

Gareng ora macho menurutku. Tapi seksi dan sensual! Haha

19 11 2008
Gareng Cilik

huss, lanang asli kiye kang Suhar ,, hahahah

20 11 2008
Naufal

Eh, seksi lan sensual kue ora mesti wadon utawa bences lho.

Sebagian wong timbul SENSasi SEKS udu seka wong macho, tapi seka wong sing ‘beda’ kaya rika. Haha:-D mbuh bedane nang ndi..:-D

20 11 2008
Gareng Cilik

😀 heheheheh
ning yakin kang, nyong kiye wong lanang tulen,
kena di buktik na😀
**nb :nek arep mbuktekna nggawa tester sing esih gress hahahahhahahah

20 11 2008
Gareng Cilik

@ kang Rio macho kuwe kepriwe sih apa maju co ….. **sensor😀
hehhehe genah anane kaya kiye koh, tapi biarpun begini amat sanagt bersyukur, nang aku ya tek alem baen, nek udu awake dewek sing ngalem sih sapa nggane😀.
Bersyukur kita di beri wujud manusia ayng sempurna ( maksude ora cacat )
*** ngomong² siti di rembugna kang, hehehheh .. arep nggo badan ngesuk

bojone sampeyan wis lahiran mbok .?

21 11 2008
Kang Wasim

kunthul tengah sawah, tul ra salah rika kang gareng, q angkatan 1 sltp peniron, ya bener kwe rika nggolet wong peniron bae, pa kwe kro ponakane suhar ayune puoool sapa lah ku mandan kelalen, kelinganku mba Nasam pa mba Karsi…he….hee…..rika nek arep mbuktikna aring mba loro kwe bae

22 11 2008
Gareng Cilik

@ kang wasim,🙂 rika sing wonge mandan dempelot, trus ngganteng tulin mbok😀
hehe kayane sih raupane mandan kelingan kang🙂
Nasam 😦 Karso 😦 .. kuwe bukane demen maring rika ? nek maring nyong ya ora demen, soale esih sa wujud, hahahahahahahahahah…
rika aja kebangeten kang lah, masa kon njajal barang😀
rika nang ndi siki kang Wasim ?

23 11 2008
Wasim Pengaringan

heeeeeee….heeeee….aq siki agi nggolet receh nang malang, tanggane kang naryo…..

23 11 2008
Wasim Pengaringan

mangga mampir teng gubuk sawah kula….www.mitrafm.com

23 11 2008
Naufal

Dopokan apa ya deneng tekan Karso Cenil barang..

KANG RIO rika cepalanga amit2 jabang bayi kue..

24 11 2008
Gareng Cilik

hueheheheheh…. kang Naufal, kuwe kang Wasim ngrasani cenil, hehehehe..
siki nang ndi yah, kayane wis ora tau keton…
beliau juga pelopor / cikal bakal terbentuknya seni tradisional ala banyumasan yaitu “LEngger” dan nama beliau pun di abadikan jadi nama group lengger ” Langen Karso”🙂
** nek ana kabare, infok na maring kang Wasim kang,, hahahaha

24 11 2008
Kang Wasim

amit..amit jabang bayiiiiiiiiiiiiiiiiii…….aku nek kelingan lambene..hiiiii…

28 11 2008
Naufal

Hehe.. Kang Wasim lambene Cenil nangapa? Atos apa?

Sangertiku Karso gabung lengger Langen Karso saat grupe wis dadi. Wektu pertama mulai, lenggere Rasan kr Sono.

Sing nyikali kue a.l alm. Kaki Madmustami, Madsiman, Lidi, Saidi, Ramane Saryono, Rasan, Ladi. Peran sing ora bs dicilikna alm. Mbah Dukun. Sajan dan Cenil melu wis mandan mburi. Kayane wis.

9 12 2008
Type Approval

Mantep kang…tetep semangat ngeblog…salam kenal sekang karanggayam..ujarku watulawang mlebu karanggayam..hik..hik..hik…

9 12 2008
Gareng Cilik

mangga kang Narmadi… niku wonten jarang kendel lah di unjuk riyin.
watulawang kuwe mlebu kec. Pejagoan, emang di perbatasan sii, antara Pejagoan, karo Kr. gayam
nek wonge kuwe esih serupa, seadat, sedulur, pokoke esih pada baen kang, hehehhehe..

17 12 2008
Budi

Ngapunten kang nyong jarang tilik Umahe Rika.. , kayane link sing nang Bloge Inyong salah apa ya… Kang gareng , Jaman aku nang Kampung desaku nek 17 agustusan Nanggap Ebeg watulawang. apa siki esih ya…

17 12 2008
Gareng Cilik

mangga kang Budi…
ora apa2, kiye gelem mampir wis matur nuwun banget, heheheh
esih kang,, tp kayane jarang mentas, karena jarang sing naggap, siki nanggapae pada kesenian modern, kaya orgen tunggal, dan lain2…

23 12 2008
Budi

Kang Gareng mampir kiye Numpang Nglinting , Manyan karo klembake nang endi inyong kudanen. arep mangkat macul

23 12 2008
mira

LUMAYANLAHHHHH…………HEHEHEHEHE

24 12 2008
wawan

mangga mlebet, kebeneran kiye agi njajal mbako anyar, rika ana klembake ora.?
aku urung tilik umahe rika, kiye agi ora kober2, hehhehe malah rika wis bola bali ngeneh jee,,

24 12 2008
Gareng Cilik

Mb Mira. terima kasih
mari kita manfaatkan kemajuan teknologi sebagai sarana untuk berkomunikasi dan saling berbagi..
kunjungan selanjutnya di tunggu yaa ** sambil bawa oleh – oleh🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

5 01 2009
santo otong

Perkenalkan Aku Orang Wtl

Nama Lengkap : Susanto
Nama Panggilan :Otong
Alamat Kerja : Jl.Panjunan No 100 Cirebon
Kewarga Negaraan : Indonesia
Status Perkawinan : Single ( Tapi Udah Punya Pacar ),Cari Cocok
Telepon : 0231- 204475,0231- 237739, 0231- 202702
Heand Phone : 085846190170
Alamat Email : Kerja : santo_petracomp@yahoo.co.id
Pribadi :otong_garenk@yahoo.co.id

Thank Semuanya……………………..!!!!@@@@####$$$$%%&&^^^***

7 01 2009
puji_cute

ass
kepripun kbare maz????????
moga sae2 ae…..
maz mksh ya bwt semuanya…., q sweneng bgt bisa kenal ma maz watulawang
heeeeeeeeeeeeeeeeee
salam bete dariq…. buat maz paruk yang guanteng kalo diliat dari gunung pranji…….

13 01 2009
Eno_aza

eleh2 si garenk apa wawan seh sak jane asmanipun maze?

rak ganteng tapi nopo kok mendel mawon seh nak di takoni pic na?

lam kenal ae seko cah_nezo yakz…😛

13 01 2009
Gareng Cilik

kabarku apik mb Puji,,🙂
podo2 yoo, mbak Puji juga udah kerso sowan teng watulawang. met menempuh semester yahh🙂

13 01 2009
Gareng Cilik

mamihhh…… hehehhehe monggo pinarak🙂
garenk, wawan sami mawon mam,🙂
sesuk nek teko nggowo teh poci yoo, suwun

19 01 2009
francisc0 santoso/otong

Kita Sebagai Warga watulang………..Harus Berterimakasih & Banga Pemuda Wtl
Khususnya Sdr.M.Dr.Rasiwan………..Wtl pUnya Web…………:

20 01 2009
Gareng Cilik

@ kang santo…
terima kasih atas sanjungannya, saya juga tidak bisa apa², blog ini terwujud juga tidak lepas dari dukungan temen² smua, dan inspirasi dari tetangga desa kita yang telah lebih dulu berselancar di dunia maya. Harapan saya mari lewat dunia maya ini kita ciptakan rasa nasionalisme yang tinggi, mempererat persatuan, memudahkan komunikasi antar ataupun intern desa, dan membantu perkembangan Iptek.
terima kasih…

12 02 2009
Kang Wasim

ya bener kue wong watulawang kudu maturnuwun nang Kang gareng, nek perlu ngesuk nek upacara 17 Agustus 2009, dianakna piala penghargaan……oh ya ja kelalen ngesuk nek kang Gareng wes bali lan netep nang Watulawang dadikna lurah bae…

setujuuuuuuuuuuu….dulu – duluuuuuuuur…..

12 02 2009
wawan

Kang Wasim,, rika aja dadi provokator kie kang🙂
dadi lurah ujare gampang mbok..
lagi pula nek dadi lurah kiye kudu bisa nggo panutan nang wong akeh, bisa di percaya lan mimpin masyarakat, duwe karisma sebagai pemimpin, lah nyong ora duwe apa2 jeeee…
kae anggerkaya kang Suhar mandan cocog kang🙂

20 02 2009
Kang wasim

ya justru sing kaya kie pemimpin sing digoleti, lembah mana…ora kloar2 “pokoke nek lurahe aku, maju lan makmur watulawang”…sing penting kan aksine nyatane…stuju mbok dulur2….

23 02 2009
Gareng Cilik

busuh busuh,, kiye malah kampanye kangw asim🙂
Rika baen sageh bali meng pengaringan, ngabdi karo desa…
wis saate sing muda berkarya kang,,,,

24 02 2009
CahKbm

Lam kenal saka cah klirong pingin tambah sedulur.

25 02 2009
blissful

he he he … keren ram blogs nya.
btw mang nya ada information paan ram:-P

25 02 2009
Gareng Cilik

salam kena juga kang Adianto
mangga mampir,🙂
nang kene juga akeh sedulur2 asal bumen, kususe bumen bagian Lor🙂
sampean manggone nang ndi kang ?
aja kelalen yaa tukeran link hehhe, mengko tek gawe link e rika…
bloge rika mantep akng, akeh ilmu teknologi ne🙂
matur suwun wis sudi mampir

25 02 2009
Gareng Cilik

Plammmmmmm..
hehheeh banyak info2 dari daerah pink..🙂
aku jgua pengin tau info2 di USA sana,, kehidupan, adat orang sana,, tuangin di blog dunk,, biar bisa ikut tahu🙂

3 03 2009
alhakim

blognya menarik😉
btw, rumah di jakarta tapi nulis tentang kebumen. memang aslinya kebumen? atau sekarang sedang kerja di kebumen🙄

5 03 2009
Gareng Cilik

Terima kasih mas hakim sudah mampir ke gubug saya🙂
Salam kenal…
klo saya asli kebumen, tetapi lagi cari rejeki di jakarta🙂
blog sampeyan bagus tuh, banyak info² dan ilmu yang menarik ….
nanti saya pasang link nya..

28 03 2009
ahmad s

mas lam kenal ya aku cah krajan, njenengan asline endi

31 03 2009
Gareng Cilik

mas Ahmad,, alm kenal juga🙂
krajan sisih ndi kang ? ngerti waris ( anake si war janeng) ora ? kae esih sedulurku ….
aku ya asline watulawang
jaman sekolah mbiyen sering ko dolan maring krajan🙂
heheh tau maring nggone pak lurah mbarang…
rika kang ahmad sing ndi yahh ? balane rika sapa baen jal,, mbok aku kenal

1 04 2009
ahmad s

OWALAH AKU PAHAM BANGET, PADA BAE AKU YA ESIH DULUR ARING WARIS, CERITANE KAE WARIS ANAKE TUAKU, BIYUNGE WARIS ANAKE BIBINE NINIKU, AKU KUWE PUTUNE KAKI ANGWAR. NERTI RA MAS GARENG. NEK UMAHKU LOR UMAE KANG SINUN, NEK KES JEMBATAN BENKEK LURUS ARAH MENGGONE LURAE KAN ANA TIKUNGAN PERTAMA, LAH KUWE PAS TIKUNGAN PERTAMA SISIH KULON GUBUGE WONGTUAKU.

3 04 2009
Gareng Cilik

ko pada baen ya kang, aku juga sing sedulur karo nini si war, jajal nganah takon waris, utawa tuwa Mus, mesthi gnerti aku, cah watulawang anake P. Karyana :D…
berarti rika dulur ku juga mungkin yahh😀..
rika bandung e nang ndi kang ?

4 04 2009
ahmad s

iya mbok mas, aku bandunge nang daerah sukjdi deket PVJ

20 04 2009
ahmad s

MAS NJENENGAN ANGKATAN SMP TAHUN PIRA?

22 04 2009
Gareng Cilik

aku lulusan SMP N 2 Pejagoan, peniron tahun 1999🙂
nek sampean tahun pira kang ?

26 04 2009
ahmad

wah aku anu sekolae nang mts sembada
pada bae mas aku ya lulusan 1999

27 04 2009
Gareng Cilik

🙂 mangga kang, melu bae

7 05 2009
Cemang

Join Pid…
Join join…
Join Reng…

Nitip salam nggo dulur wadonmu…

Singdisit ora digutulaken ya? Siki wis nduwe anak 5 mbok?

Assalamualaikum wr wb…
Gareeeeeee…eeng!

12 05 2009
Gareng Cilik

halaah…. kiye kayane tah kanca brik brikan jaman semana…
Wa’alaikum salam wr wb…
rika nang ndi siki kang ?
apa tau pesen kaya kuwe ? ujarku aku ora rumangsa lo, hehehehhehe
Supiah siki bojone wong solo, anake wis garep telu😀

15 05 2009
Cemang

Hah ha haaa… Sing bner Reng! Masa Supi wis garep nduwe anak 8, akeh temen?
Tp mbarepe ora mirip nyong kan?
Kira2 kapan gole garep dadi randa?
Ha hah haaa, ora Reng ora! Guyon kiye…
Siki nyong nang Tangerang! Saben esuk kerjabakti ngabab nang 96.5 FM Tangerang.

18 05 2009
wawan

wingi rika sing nelpon aku yah ?
asem tek bel balik malah ora tau di angkat😦
sms ora tau di bales😦

19 05 2009
sari

kita tukeran link yuks
saya udah naro link blog mas di blog saya
trims

19 05 2009
Gareng Cilik

ok, nanti saya tulis,
thanks too

5 06 2009
soero

piye kabar…… wakakak…….
ben tho gak ganteng sing penting kemaki tur gak duwe duit (kere sing penting sombong)

neng nek diarani ganteng ku yo wegah
ganteng = igane ngggambang wetenge metenteng = cacingen…..
wakakak..kak…..

7 06 2009
suryokoco adiprawiro

Salam kenal… situs atau blog ada ini saya masukkan dalam link DESA HEBAT di blog saya http://relawandesa.wordpress.com bila berkenan saling link untuk menunjukkan kehebatan desa dan orang orang desa…. salam jaya desa nusantara ( suryokoco adiprawiro )

2 02 2010
sardiyanto

pet pada lunga ngarit yuh?

9 02 2010
Gareng Cilik

@ Suryokoco, salam kenal kembali..
terima kasih sudah sudi mampir, dan memasukkan Link Desa watulawang
nanti saya pasang di link, mari saling tukar informasi

9 02 2010
Gareng Cilik

@ kang Soero, he he he piye kabare kang ?

12 02 2010
muzt

wan warai inyong dah, aja meneng ora meneng ??
kabare sudar kepriye siki.

warai ngapa kang deh ?
rika li lewih pinter
nek garep blajar bareng ya ayuh
sudar jere ya pada waras, nang Watulwang siki

13 04 2010
S Gayodh K

KEPRIWEEEEEEE KABARE KABEH SING WIS MACA TULISAN KIYE….? NDI POSTINGAN SING ANYAR….. WULAN SIKI

13 04 2010
S Gayodh K

KANG GARENG……??? PA KABAR

17 06 2010
SUSONO

Asalamu’alaikum Mas Wawan, panjenengan putrane sinten, lan manggone nang ngendi?
Aku seneng nek wong daerah watulawang (Wawan), Wasim (pengaringan) wis pada pinter nulis, moga-moga bisa ningkat-na segala informasi sing bisa menambah kejuaning desa. Oh iya ngesuk lebaran pada mudik apa ora ? Wassalam (Susono Dulahwarso)

Wa’alaikum salam…
kul putrane pak Karyana
manggone wonten jakarta
sampeyan wonten pundi ?

10 07 2010
siAyi

Salam kenal dari Bandung …

salam kenal kembali…

30 07 2010
SUSONO

Aku manggone nang Depok

2 08 2010
Wasim Pengaringan

pak Dhe Susono…pripun pawarsthosipun, ko jarang sanget online teng facebook..

9 08 2010
SUSONO

Alhamdulillah sekeluarga sehat wal’afiat, moga2 panjengan uga kaya kue, pepriye lebaran ngesuk pada kondur apa ora?

13 08 2010
SUSONO

Mas Rasiwan, kapan2 nek ana wektudolan maring gubuge inyong, nang Pondok Sukmajaya Permai, Blok E3/13 Depok, nek nganggo kendaraan umum numpak bis jurusan tanjung priok – Depok, terus nyambung angkot no.06 jurusan Simpangan Depok, mudun nang ngarep gerbang Pondok Sukmajaya Permai, takon bae karo tukang becak, gubuge Susono, blok E3/13 (ngarepe lapangan basket rt.01) kaya kue, mesti ketemu, (Susono
)

13 08 2010
SUSONO

Mas Rasiwan, kapan2 nek ana wektudolan maring gubuge inyong, nang Pondok Sukmajaya Permai, Blok E3/13 Depok, nek nganggo kendaraan umum numpak bis jurusan tanjung priok – Depok, terus nyambung angkot no.06 jurusan Simpangan Depok, mudun nang ngarep gerbang Pondok Sukmajaya Permai, takon bae karo tukang becak, gubuge Susono, blok E3/13 (ngarepe lapangan basket rt.01) kaya kue, mesti ketemu, (Susono)

14 08 2010
Gareng Cilik

Pak Susono, nggeh matur nuwun informasine, Lebaran insya Allah mudik Pak, sampeyan mudik mboten ?

alamate panjenengan sampun tak catet, insya Allah kapan2 dolan, tenggo mawon he he
ngenjang nek kondur pas lebaran ngabarin, mbok menawi saged mampir,
suwun

19 08 2010
SUSONO

Insya-Allah lebaran maring Pengaringan, tilik rama biyung, mumpung esih pada sehat

24 09 2010
ROSO

lah siki agi ngapa……. deneng wis ora tau tlp………………

25 09 2010
Gareng Cilik

kang Roso, he he ya biasa nguli, ndi nomer HPne RIka ?

26 09 2010
egan bae lah

inyong melu nimbrung ya ..olih mbokan….

kang Egan, ulih bange t
rika pa kabar ?
wis bali indo urung ?

2 10 2010
Toha

Assalamu’alaikum kang Iwan, mantabs, kreatip, melu nimbrung lah ya …

@ Mas Toha… Wa’alaikum salam
mangga kang

7 11 2010
wardi

agunging raos hormat katur dumateng kang Rasiwan,,,

18 11 2010
Gareng Cilik

Wardi🙂 ayuh di uri2

12 04 2011
tiina

kereeeeeeeeeeeen lah!!!!

21 04 2011
Gareng Cilik

mba Tiina,,.. terima kasih

20 11 2011
mas bumi notosuwiryo

wan@keren qm pakai dasi tuch dah mirip2 executive muda hhehehehehe, mau dengar cerita2 tentang ilmu2 kebatinan ala kajorank dan mamfaatnya utk senjata meraih sukses dunia&akherat

21 12 2011
Gareng Cilik

mas Bumi, hehhe tukang ngarit

di tunggu ya kelanjutannya,
maaf saat ini saya jarang buka blog, maklum, baru membina rumah tangga.

10 01 2012
anak rantau

mas gareng desane aja di tinggal mranto bae……..sing arep mbangun desane dewek sapa,,,,angger pada bubar kabeh,,,,di jak batir” pada bali maring ndesa mbangun desa ben kaya jakarta ya……..

nggih mas..
Matur suwun semangate..
njih monggo sareng2 mbangun Desane ..

10 01 2012
Prembun

Asalamu’alaikum,kulo riyin nate teng watulawang la dalane angel banget saniki nopo pun sae ……..

Wa’alaikum salam mas Gunawan, alhamdulillah, jalan-jalan di watulawang semuanya sudah di rabat beton, monggo dipun kunjungi..

4 02 2012
PEKAN BARU

mas gareng la deneng angger’aku mampir meng blog..rana perubahan,wis rana sing gelem mampir pada sibuk dewek-dewek pa yaaa..

17 04 2012
yuni

hai>>>>>leh nampang gak????hahahahaha

19 04 2012
Gareng Cilik

Pekab Baru : iya mas, dereng up to date heheh..
admin sedang sibuk

Yuni, marii

4 08 2012
JOCKHO23

🙂

8 08 2012
solihun

tambah video ya kang

30 08 2012
waluyo bin Samirun bin Sanwirsa bin Rana Wijaya.

Assalamualaikum,
Sedulur salam kenal, nyong wong Sruweng, Soka, mlebu nganah terus nganti desa Jatingarang Menganti adoh nemen dulurku Mbah2ku, esih nang kana kabeh. Mbah buyutku alm Rana Wijaya, Mbahku Sanwirsa.

Kesuwun, nek ada wektu ya mampir ngeneh ww.waluyocilacap.blogspot.com

Monggo
Wassalamualaikum.

3 09 2012
Gareng Cilik

Matur nuwun mas Waluyo,
sugeng tetepangan

29 07 2013
kalfi (dede)

Karang duren

14 08 2014
Pujie

Maaf mas mau tanya di desa watulawan
ada kesenian thek-thek gak ya?

2 03 2015
santy

aku meluuuu. seneng nggatekna kes nduwur.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




%d blogger menyukai ini: