Anak Perantau

Anak muda Watulawang sebagian besar hidup di perantauan. Biasanya selesai sekolah mereka pergi ke kota untuk mencari kerja dan pengalaman sebagai bekal di hari tua. Tidak sedikit dari anak perantau yang mendapat jodoh orang kota atau orang jauh, sehingga masa tuanya menetap disana, tetapi ada juga yang memutuskan masa tuanya kembali ke desa.

Anak perantau asal Watulawang tersebar hampir di semua kota – kota besar di Indonesia, terutama Jakarta. bahkan ada pula ayng ke luar pulau Jawa, seperti Kalimantan dan Sumatera.

Berikut adalah daftar nama – nama Anak Perantau Desa Watulawang :

Nama Lengkap Nama Panggilan Asal Tempat Merantau No Telepone
Frans Sugito Gito Cilik RT. 07/ 02 Cirebon 0813 24932003
Susanto Otong RT. 02/ 01 Cirebon 0858 46190170
Sudarso Gareng / Sudar RT. 01/ 01 Jakarta 0878 59747278
0813 89441545
021 99849599
Rasiwan Gowan/ gareng cilik RT. 02/ 01 Jakarta 0813 86967288
0878 83047499
021 43924532
Sunaryo Sunar / Naryo RT. 09/ 02 Malang 0813 34011189
Supri Carub RT. 01/ 01 Bandung 0813 21126939
Sukono Suko RT. 01/ 01 Cirebon
Darno Darno RT. 01/ 01 Cirebon 0816 634784
Suroso Roso RT. 10/ 02 Bangka Bel.
Suparman Parman RT. 03/ 01 Cikarang 0813 17088876
Catur Lusia Rahayu Lina RT. 02/ 01 Cikarang 0812 84252004
Juni Setiadi Juni RT. 01/ 01 Kebumen 0812 26689761
Suryati Yati RT. 03/ 01 Jakarta 0812 10606321
Triyani Yani RT. 01/ 01 Jakarta 0852 83590551
Rosiyah Rosi RT. 02/ 01 Jakarta 0878 82811399
Sukirwan Surat RT. 01/ 01 Watulawang 0878 37660485
Hery Sugito Geger RT. 01/ 01 Kalimantan 0813 46358903
Surip Supriyadi Surip RT. 02/ 01 Tangerang 0819 32759235
Bawono Bawon RT. 06/ 02 Kalimantan 0812 51868046
Supardi Gopar RT. 03/ 01 Jakarta 0813 48982166
Suwanto Wanto RT. 03/ 01 Jakarta 0815 59791912
Pendi Suwanto Pendi RT. 03/ 01 Kalimantan 0852 51889932
Saryono Yono RT. 03/ 01 Jakarta 0818 80273242
Kaisan Kaisan RT. 03/ 01 Jakarta 0813 17973508
Nasum Nasum RT. 03/ 01 Jakarta 0815 9524147
Goyo Goyo RT. 01/ 01 Cikarang
Fathonah Tri M Tonah RT. 02/ 01 Cikarang
Enok Susanti Enok RT. 07/ 02 Cikarang
Siwan Siwan RT. 04/ 01 Jakarta 0813 83078011
Karwan Genthong RT. 04/ 01 Jakarta
Kancil Kancil RT. 02/ 01 Bekasi
Karso Karso RT. 04/ 01 Jakarta
Padmo Padmo RT. 02/ 01 Cikarang
Sardan Sardan RT. 10/ 02 Cirebon

18 responses

5 11 2008
Gareng Cilik

Buat rekan – rekan yang bisa memberikan info nama dan alamat perantau asal watulawang, ( yang belum tercantum ) di mohon untuk memberitahu kepada admin, atau kirim ke email : wawan_kebumen@yahoo.co.uk

5 12 2008
Naufal

Apik Kang bisa nggo golet info sedulur. Ayo yg punya info lain ditambah ben lewih kumplit.
Kalo bisa sama sesepuh2 alias senior2nya Kang. Sapa tau bisa dihubungi utk carikan kerjaan.πŸ˜€

Aku usul yg sudah jadi ibu2 juga dimasukkan ya. Sapa tau ada yang bisa dihubungi bapak2 spt aku.:-P

6 12 2008
Kang Wasim

wah bener kuwe pendapate kang Naufal…q ya arep takon..siki Karsinah kerja nang ndi yah..pa wis mbojo pa rung
..he…heeee

9 12 2008
Gareng Cilik

@ Bapake naufal, pancen kuwe sing tek lebok na mbene sanemune, kebanyakan esih kaum legan. mengko mudah2an bisa menyusul untuk daftar perantau asal watulawang, termasuk seniore. siki agi ora kober kang, kerjaane agi akeh.πŸ™‚

9 12 2008
Gareng Cilik

@ kang Wasim Karsinah siki nang bandung, wis nduwe anakπŸ™‚
rika tau demenan apa, pancen mbien mandan ayu kae, hehehehheh
rika terlambat sii, dadine kedisitan wong

9 12 2008
Kang Wasim

ya syukur nek wis duwe anak…..ya mbiyen tau ngesir…he…he…tapi ra gelem..malah2 q di sir nang tanggane Karsianah…si Sulis…..dadi pengin kumpul2 maning….

11 12 2008
Gareng Cilik

Sulis ? kayane mbene krungu tanggane karsinah sing jenengane sulis, wah masa nganti ora gelem ujarku rika ngganteng kaya bambang permadi kohh,,,
jane asal rika tlaten, tur temenan suwe suwene ya gelem, tapi nek kur nggleweh thok, sing dadi cewe ya mikir mbok.
mulane kae merguru maring para sesepuh sing duwe semar mesem, kaya kang Suhar, Kang Darso, Kang Sugi.. aja klalen nek arep mangkat merguru sarate nggawa ingkung karo menyan 1 ons.πŸ˜€

11 12 2008
Suhar

Kang Wasim, rika aja gelem diomongi Kang Gareng. Kang Gareng wis merguru meng sapa bae be tekan siki urung payu..:-D

11 12 2008
Gareng Cilik

emang bener sih kang Suhar, nyong merguru kiye kas umur 7 tahun, saprene esih merguru baen, be ora pinter2 koh….
malah guru sing mulang inyong wis aan sing seda ( alm. Bpk. Warno ) apa baen tek guroni asal kuwe barang becik, ya nek barang ala tapi kelas ringan ya ora apa2, hehehheh
nyong garep merguru ilmu pelet malah wedi kohh, soale siki akeh nemen randa*) ,, mbok salah sasaranπŸ™‚
*) yakin ora goroh se RT ku nang Jakarta ora kur 15 janda muda, mulai dari umur 19 s/d 35 thn ( pokoke esih bahenol, nek ana sing minat, talpon bae soale rahasia )πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

12 12 2008
Suhar

Kiye tanggapan komentar rika sing paling menarik Kang. Pas kr seleraku. Hahaha

Tlg sing jumlahe 15 kue data kr no telpone dikirim meng emailku ya..;-)

12 12 2008
Gareng Cilik

hahahaahhahaah.. yakin lah kang, nyong nggo ngapa goroh, wong nggal dina nyanding kohhh…
nek nyong pancen mandan demen maring sing esih 19 thn kuwe…
nek tek pikir2, kehidupan nang kota malah lewih mblangsak tinimbang nang daerah, wis krisis moral…
keacuhan, tidak kepedulian sudah membudaya, kesenjangan masyarakat pun semakin terasa. intine wong kota wis ora duwe isin.
mulane nyong jane ya mandan risih koh jane pengine ya bali maring Desa tapi urung duwe garapan. mulane pada berbangga hati sing dadi wong desa, senadyan ekonomine lewish rendah, tp berhati mulia, rasa kepedulian dan sosialnya jempolan temenan

5 01 2009
santo otong

Nama Lengkap KOTA NO HP

SUSANTO CIREBON 085846190170
FRAN SUGITO 081324932003
BP.SAID 0231- 206906
SARDEN 085295780111
SUKO 085721249052
DARNO 0816643784

Anak Ada Kota Cirebon Asal Watulawang…………………………………!!!!!!!

7 01 2009
Zy...

mas ko petane ra ono sih…..
mbok nek rep dolan nyasar heeeeehehehehe…….
salam dari mba puji…….

9 01 2009
puji_cute

mas kasih fotonya ranx2 yang watulawang
biar no hp ma fto rang yg empunya no gtu mas
heeeeeeeeeeee
mas fto yg d t4 siti dimasukin ja

13 01 2009
wawan

mbak puji,,, sory ki nembe di replay, soalnya dah hampir 1 bulan neh vacum gak nge blog, usul yang bagus, makasih mbak puji,,πŸ™‚ nanti saya kumpulkan poto2nya..
Klo poto2 yg di tmpat siti kebetulan lum di transfer, amsi di tempat Eko,πŸ™‚

10 05 2010
karsinah

halo, piye kabare. aku jadi pedagang valas.

Alhamdulillah apik
iki mbak Karsinah pundi nggeh ?

17 01 2012
prembun

Mas gareng watulawang la agi musim apa kayane wis pada kepenak ndean

10 05 2012
bejobejo

salam kenal semua buat yang merasa anak rantau saya dari tasik madu pituruh purworejo posisi skarng di perantaun jayapura papua

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




%d blogger menyukai ini: